Poolhouse modern

poolhouse modernIedereen heeft natuurlijk zijn eigen smaak, maar heel wat mensen kiezen voor een modern poolhouse.
Om deze mensen alvast enkele leuke ideetjes en inspiratie te geven, hebben we enkele mooie foto’s verzamelt van modernere poolhouses, telkens met een korte bijhorende beschrijving.

Heb je zelf een mooi, modern poolhouse die je graag aan de wereld wilt laten zien? Aarzel niet oms ons te contacteren en een foto van jouw poolhouse door te

 

 

poolhouse modernpoolhouse modern
Links: Eenvoudig poolhouse met rechte lijnen. Deze combinatie van hout en stenen past bij iedere woning. Het deel uit stenen is perfect isolerend en dient als poolhouse, het afdak van hout dients als terrasoverkapping / pergola, waaronder je bij warme dagen heerlijk kan genieten van een lekkere cocktail aan het zwembad.

Rechts: Een poolhouse met witte en grijze tinten oogt altijd al vrij modern. Dit poolhouse is een combinatie van hout en metaal, en net zoals bij de vorige foto ook vrij strak en rechtlijnig.

poolhouse modernpoolhouse modern
Links: Een poolhouse hoeft niet altijd gigantisch te zijn. Dit moderne poolhouse is volledig gemaakt uit hout met verschillende kleurschakeringen, afgewerkt met een eenvoudig metalen frame met daarin glas.

Rechts: Moderne poolhouses hoeven niet altijd volledig strak en rechtlijnig te zijn. Dit poolhouse is een combinatie van rechte lijnen, maar de eyecatcher bij dit moderne poolhouse is vast en zeker het gebogen dak. Het maakt niet echt uit welk materiaal je gebruikt voor dit poolhouse. Door de buiging zal een poolhouse met een gebogen terrasoverkapping / dak, er altijd wel iets moderner uitzien.

poolhouse modern
Links: Een eerder beperkte poolhouse, maar nog steeds erg modern en het doet perfect dienst als poolhouse! Deze poolhouse is volledig gemaakt uit hout, en is in feite meer een afdak, met daarnaast telkens enkele opbergruimtes en omkleedhokjes.
Rechts: Een combinatie van lichte kleuren (bruin en wit) aan de buitenkant en voor het interieur. Afgewerkt met glas, krijg je een moderne look en heel wat licht binnenin de poolhouse. Dit keer geen buigend dak, maar wel een hellend dak zonder nok.

moderne poolhousesmoderne poolhouses
Links: Een erg eenvoudig, doch modern poolhouse. Hout, met een terrasoverkapping aan de voorkant.
Rechts: Een poolhouse met een chalet-achtig gevoel, met dit keer naast het poolhouse een terrasoverkapping. Strakke lijnen en een plat dak.