Poolhouse prijzen

poolhouse prijzenEen poolhouse is een investering. Natuurlijk heb je heel wat verschillende soorten en maten poolhouses, waardoor de prijs ook erg verschillend is.
Waar hangt de prijs van een poolhouse zo allemaal van af? Scroll zeker door naar het einde van deze pagina als je graag prijsoffertes wilt vergelijken, en zo meteen ook een vrij exacte schatting wilt krijgen voor een poolhouse bij jou thuis. (gratis en vrijblijvend)

 

 
Heel erg afhankelijk van de hoeveelheid aan materialen en dergelijke is de grootte van de het poolhouse.
Meestal geldt hoe groter, hoe duurder.
Kleinere poolhouses komen vaak ook voor in doe-het-zelf pakketten die jij bij doe-het-zelf zaken kan ophalen. Deze pakketten zijn vaak ‘luxueuzere tuinhuizen’, verwacht er dus geen luxueuze poolhouses van. Je krijgt natuurlijk wel wat je wil betalen voor een poolhouse…

Een tweede, grote invloed op de prijs is de materiaalkeuze.
Het is logisch dat (bak)steen heel wat meer zal kosten dan hout, hoewel je ook niet moet verwachten dat eik een veel goedkoper materiaal zal zijn.

Kies je voor een doe-het-zelf pakket, of laat je alles door professionals plaatsen?
Plaatsingskosten reken je er toch ook best bij. Deze kunnen oplopen, maar door een speciale toegeving van de Vlaamse overheid word je btw vermindert naar 6% in plaats van de gebruikelijke 21% op de volledige aankoopschijf.

Opties zoals binnen- of buitenzonwering, interieur, afwerking, … betaal je natuurlijk ook.

poolhouse prijzen
 

 

poolhouse prijzenEen exacte kostprijs kunnen wij je niet geven (Indien je dit toch wil, gebruik je hiervoor de offerteservice.), maar we kunnen je wel zeggen dat de kostprijs erg uiteenlopend ligt.
Voor een doe-het-zelf pakket beginnen de prijzen vrij laag. 800 euro is het minimum (tenzij er acties/solden zijn), maar prijzen kunnen ook oplopen.
Een poolhouse laten plaatsen kost je meer, maar bedenk wel dat het hierbij om volledig afgewerkte luxepoolhouses gaat. Reken minstens op zo’n 2000 – 3000 euro.

Wil je graag weten hoeveel een poolhouse je exact gaat kosten? Vul het onderstaande formulier in (gratis/vrijblijvend/geen aankoopverplichting)